LOGO

Site Brasov - cele mai bune servicii de webdesign si SEO. Si nu numai...

Detail
On duminică 0 comentarii
       Calitatea site-ului web al firmei dumneavoastra este perceputa drept calitatea firmei dumneavoastra. Echipa noastra va ofera servicii de web design de inalta calitate la preturi accesibile.
       Cu noi veti avea un site web in care designul atragator este in perfect echilibru cu functionalitatea, cu navigare simpla si intuitiva, construit dupa cele mai moderne standarde.
       Toate site-urile realizate de noi sunt personalizate, designul site-ului este original, iar functiunile site-ului sunt perfect adaptate necesitatilor clientului nostru.

NEW! Acum va punem blogul pe domeniu .com .net .org .biz sau .info la cele mai mici preturi!
       Pachetul de servicii de web design pe care vi-l oferim include:

Realizarea site-ului:
  • Structura grafica originala pentru site
  • Panou de control pentru editarea si inserarea textului in pagini
  • Procesarea si inserearea filmelor, imaginilor sau a documentelor multimedia necesare
  • Programarea tuturor aplicatiilor necesare functionarii site-ului

Flexibilitate in realizarea designului:
  • Pentru ca dorim sa ne facem clientii nostri sa fie perfect multumiti atat de aspectul grafic al site-ului cat si de functionarea sa, pe parcursul realizarii site-ului vom efectua oricate modificari vor fi necesare pentru ca site-ul sa raspunda intocmai dorintelor clientului.

Optimizarea pentru motoarele de cautare:
  • Optimizarea paginilor site-ului pentru motoarele de cautare nu este o activitate care incepe dupa construirea lor. Noi va construim site-ul inca de la inceput avand in minte principiile de optimizare si obiectivul ca site-ul sa fie bine plasat in rezultatele cautarilor.

Service 24 de ore, 7 zile pe saptamana
  • Veti avea posibilitatea de a lua contact cu noi la orice ora, in fiecare zi, prin e-mail sau prin telefon. Oferim clientilor nostri numerele de telefon personale, astfel incat sa puteti lua legatura cu noi oricand este convenabil pentru dumneavoastra. Ne putem deplasa la sediul dumneavoastra ori de cate ori apar probleme care nu pot fi rezolvate de la distanta.
  • Politica firmei noastre este de a stabili relatii nu doar profesionale ci si prietenesti cu clientii nostri. Intreaga noastra afacere este construita in jurul principiului de a oferi servicii impecabile clientilor nostri!

Posibilitatea de a vizualiza permanent progresele facute in dezvoltarea site-ului
  • Inca din prima faza a proiectului site-ul va fi postat pe un server astfel incat sa puteti urmari felul cu lucram. Feed-back-ul dumneavoastra este foarte important pentru noi, astfel incat vom fi bucurosi sa primim orice observatii sau sugestii din partea dumneavoastra pentru ca forma finala a site-ului sa fie exact ceea ce va doriti.

Estimare de pret
  • Pentru a afla cat va costa site-ul dumneavoastra este suficient sa completati sa ne trimiteti un e-mail cuprinzand cerintele dumneavoastra iar noi va vom transmite in cel mult 24 de ore o estimare gratuita de pret.